•   Fri frakt över 499 kr (ord. 49 kr)
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)

UMAGE

"Utsökt design med hållbarhet, funktion och omtanke om miljön i fokus."

UMAGE grundades 2008 och gav det ganska trista ordet ”belysning” en helt ny innebörd. Helt plötsligt var lampan en spännande inredningsdetalj att leka med, utan att tumma på värdet av riktigt bra ljus. Med starka rötter i nordisk stadsmiljö och natur blev UMAGE / VITA Copenhagen design en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom att hitta nya kreativa användningsområden för naturliga material, och ha mod att se världen ur ett annorlunda perspektiv, så har UMAGE / VITA Copenhagen vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

UMAGE / VITA Copenhagen är ett danskt varumärke som idag finns i över 2000 butiker i fler än 40 länder. Från att ha varit ett ledande varumärke inom belysning, med bland annat fjäderlampan EOS som storsäljare, har de nu utökat med möbler och tillbehör som passar ett modernt och medvetet hem.

UMAGE / VITA Copenhagen produkter har en funktionell design som passar både hemmet, kontoret och de större arbetsplatserna. Designen är enkel, med betoning på estetik och funktion. Alla produkter framställs genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke om miljön i fokus.

Produkter

Handla

Information