•   Fri frakt över 499 kr (ord. 49 kr)
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)

Välkommen till Happy Living

Att handla på internet är roligt, praktiskt och tryggt. En virtuell butik som är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har samlat produkter för hemmet och livet, allt för att du ska slippa lägga massa timmar på att surfa runt på olika webbsidor! Vår vision är att du ska hitta massa härliga saker som passar din livsstil på samma ställe!

Känn dig trygg med säkra betalningsmetoder och snabba leveranser från oss. Du väljer själv om du vill betala med faktura, kort, direkt banköverföring, eller lägga upp betalningen över en längre tid. Våran kundtjänst står alltid beredd att svara på era frågor. Vi bjuder på en av marknadens bästa support via telefon eller mail. Tveka aldrig att höra av er om ni har funderingar eller frågor. Saknar ni nåt i butiken så kan vi i de allra flesta fall ta hem på beställning. Allt för kunden!

Du garanteras det allra bästa. Vi ställer höga krav på våra leverantörer. Kvalitet, säkerhet och design är något vi aldrig ger avkall på. Vi levererar ett handplockat och omsorgsfullt utvalt sortiment av inrednings- och barnartiklar som vi verkligen gillar. Skötväskor, barnvagnar, bilbarnstolar, pottor, lampor, vaser, glas, badbaljor, doppresenter är bara en liten del av vad ni finner i vårt sortiment. Vi tar gärna hjälp av dig som kund med tips och idéer om vad du vill hitta hos oss!

 

 
Bästa hälsningar,

Happy Living

 

Produkter

Handla

Information