•   Fri frakt över 499 kr (ord. 49 kr)
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)

Dreamy Dot, sjalsele

Dreamy Dot sjalsele har fått bärselens enkelhet och säkerhet kombinerat med bärsjalens närhet och ergonomiskt riktiga positioner för barnet, samtidigt som den är skonsam för bärarens rygg och axlar. Den erbjuder totalt sex olika bärpositioner för att bära barnet från födseln och anpassas allt eftersom barnet växer och utvecklas.


Tack vare selen spänner man snabbt på sig sjalarna. När selen sitter på bäraren knäpps sjalarna på plats. Inställningarna finns sedan kvar när man ska använda den igen. Vid nästa tillfälle går det enkelt att dra på sig den över huvudet som en tröja. En tredje sjal följer med som höftstöd för att avlasta bäraren eller så kan den användas separat för att bära ett större barn på höften.


Barnet kan bäras på bärarens framsida och höft. En nyfödd kan ligga ner, vilket är den optimala ställningen eftersom det ger minst belastning på ryggraden. Ett lite större barn kan sitta upprätt medan ett stort barn kan bäras på höften när benen är trötta. När barnet bärs sittande hamnar det i den så kallade grodpositionen, där barnets knän hamnar högre upp än rumpan, vilket ger bäst avlastning för bäckenet och ryggen. Höftstödet och det breda stödet över axlarna gör det skonsamt för bäraren att bära barnet under längre stunder.


Tyget i sjalarna är vävt och består av 100 % bomull, det vävda tyget är mjukt men samtidigt mycket stadigt och ger optimalt stöd för barnet och bäraren. I tyget så kan det finnas mycket små mörka och naturfärgade bomullstrådar, det är naturligt att tyget ser ut så. Tyget i selen består av 100 % polyester. Alla material är kemiskt analyserade och säkerhetstestade.


One size. Passar storlekar från XS upp till XXL.


Dreamy Dot sjalsele kan användas från barnets födelse och upp till 15 kg.


Maskintvätt i 40°. Tvätta sjalselen i en tvättpåse eller ett tillslutet örngott för att skydda spännena.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ID703-9988


Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information