•   Fri frakt över 499 kr (ord. 49 kr)
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)

BabyBjörn Bärsele Miracle Luftigt nättyg

"

BabyBjörn Bärsele Miracle är tillverkad i ett luftigt nättyg. Huvudmaterialet är det speciellt framtagna 3D-nätet med mycket hög andningsförmåga som leder bort både fukt och värme.


Det luftiga nättyget gör det svalt och skönt för både förälder och barn. Bärselen är lätt och smidig och blir kompakt i hopvikt format. Den är enkel att ta med sig i den praktiska förvaringspåse som finns på bärselens insida. Dessutom torkar bärselen snabbt efter tvätt.


Miracles helt nya konstruktionen med rejält vadderat och justerbart midjebälte, bekvämt ryggstöd och breda axelband ger många möjligheter till varierat bärande. Med enkla justeringar, och med din baby kvar i bärselen, fördelar du och flyttar runt vikten mellan höft, midja och axlar efter behov. Bärselen är också individuellt anpassningsbar för att ge dig perfekt passform, oavsett längd och kroppsform.


Miracle är formgiven för att passa redan från första dagen, utan att du behöver något extra inlägg. Bärselen är utvecklad i nära samarbete med barnläkare och är anatomiskt anpassad efter ditt växande barn. Det betyder att huvud, nacke och rygg får stadigt stöd och att ben och höfter hålls i korrekt position redan från födseln.


Huvudstödet är viktigt för att ge stöd åt det nyfödda barnets nacke. Det är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.


• Perfekt för din nyfödda baby
Utvecklad tillsammans med barnläkare för att passa det nyfödda barnet. Ingen extra insats behövs.


• Flexibel design ger oslagbar komfort
Ergonomiskt midjebälte och varierat bärande ger fantastisk bärkomfort från nyfödd till ca 15 månader.


• Extra mjukt och skönt för din baby
Inga sömmar som skaver och mjuka, testade tyger.


• Ålder:
Från nyfödd (minst 3,5 kg) upp till ca 12 kg.


• Material:
100% polyester.


• Skötselråd:
Maskintvätt 40 °C. Tvättas separat med skonsamt tvättmedel, utan blekmedel.


BabyBjörn Bärsele Miracle - Manual

"


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
ID654-654


Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information